Tratamente faciale

Tratamentele noastre faciale oferă hrănire profundă pentru toate straturile pielii, cu rezultate vizibile.

Expertul in tratamente NBE de îngrijire a pielii va selecta dispozitivul potrivit pentru tine, împreună cu serurile NBE de cabinet și măști profesionale adaptate nevoilor pielii tale.

Produsele noastre foarte concentrate îți vor lăsa tenul strălucitor, iar abordarea noastră dovedită te va ajuta să îmbunătățești problemele existente ale pielii tale. Acestă metodă oferă o hrănire intensă zonei feței și gâtului și servește și ca tratament detoxifiant.

Expertul în tratamente NBE de îngrijire a pielii poate, de asemenea, să îți ofere sfaturi despre produsele care îți vor menține sănătatea pielii tale între tratamente, prin utilizarea produselor Nannic pentru acasă.

 • Îmbunătățirea pielii - Piele cu imperfecțiuni

  Tratament facial purificator care calmează pielea cu probleme, în special tenul acneic, tenul cu cicatrici post acneice, tenul cu porii dilatați și tenul mixt. Serurile de îngrijire profesională NBE acționează adânc în dermatită, datorită radiofrecvenței cu NBE 1000 și/sau detoxifierii cu dispozitivul NBE 3000. Astfel, pielea ta se detoxifică și se regenerează din interior. Rezultatul? O piele vizibil îmbunătățita și uniformă, cu mai puține impurități. De asemenea, tratamentul NBE Nannic este recomandat și pentru bărbați și adolescenți cu probleme ale pielii grase, acneice.
 • Îmbunătățirea pielii - Piele sensibilă

  Tratament delicat și de susținere pentru piele uscată, roșie, sensibilă sau iritată, cu cuperoză. Expertul în îngrijire NBE Nannic a pielii folosește produse profesionale personalizate și are grijă și de roșeața persistentă. Acest tratament cu radiofrecvență și detoxifiere folosind dispozitivul NBE 3000 calmează, hidratează și îmbunătățește contururile faciale și textura pielii.
  Se recomandă multiple tratamente.
 • Îmbunătățirea pielii - Tonifiere și Întinerire

  Tratament de întărire care reduce liniile fine și ridurile și crează efect de liftare pentru pielea flască. Serurile de cabinet NBE acționează adânc în derm datorită radiofrecvenței și detoxifierii cu dispozitivul NBE 3000. Textura pielii se îmbunătățește, iar tenul devine mai ferm și cu efectiv estetic de liftare. Pentru o piele sănătoasă și rezistentă.
 • Îmbunătățirea pielii - Piele normală

  Tratament de prevenire a îmbătrânirii premature a pielii. Acest tratament facial cu radiofrecvență și detoxifiere cu dispozitivul NBE 3000 hidratează intens pielea, întărește zonele cu risc și îmbunătățește textura pielii. Acest lucru reduce vizibil primele semne ale îmbătrânirii și menține pielea proaspătă, fermă și sănătoasă.
 • Îmbunătățirea pielii - Tratament de utilizare pentru acasă cu Stratum Symbiosum®

  Puterea conceptului nostru prebiotic Stratum Symbiosum® îmbunătățește textura pielii, o întărește și o hidratează refăcând microbiomul pielii. Rezultatul este vizibil îmbunătățit de la primele aplicări, pielea fiind reparată și rămânând sănătoasă.

Tratamente corporale

Tratamentele noastre corporale au rezultate instantanee, care includ o textură a pielii mai bună și contururi corporale mai definite. Energia electromagnetică a dispozitivului de radiofrecvență ajută ingredientele active din serurile NBE profesionale să pătrundă adânc în piele reducând țesutul adipos, celulita, pielea flască. Acest lucru accelerează regenerarea celulară și face pielea mai fermă și mai rezistentă. Detoxifierea simultană oferă rezultate instantanee în mai multe zone.

Masaj Corporal

Un masaj este o modalitate excelentă de a te relaxa și detoxifia corpul. Folosim o cremă de masaj rejuvenantă și puternică care face pielea să se simtă mătăsoasă în timp ce te bucuri de căldura plăcută a aparatului de radiofrecvență și beneficiile detoxifierii automate. Un impuls incredibil pentru corp și minte.

Drenaj limfatic

Aceste tratamente au fost concepute pentru a revigora și rejuvena. Un sistem limfatic sănătos se traduce printr-un sistem imunitar mai puternic, ceea ce este crucial pentru o sănătate bună în ansamblu. Tratamentele noastre limfatice întăresc țesutul, îndepărtează excesul de grăsime și reduc retenția de lichide și celulita apoasă. O modalitate minunată de a te relaxa în timp ce obții un efect de ridicare instantanee și o strălucire sănătoasă.