CINE SUNTEM NOI?

Mediul nostru socio-cultural, precum și bunăstarea noastră emoțională, face ca fiecare dintre noi să fie un individ unic. Toți avem cerințe diferite de energie, ceea ce înseamnă că este necesară o abordare holistică pentru un organism sănătos.
Pielea, cel mai mare organ al nostru, înconjoară acest mecanism abil, pe care îl avem. Formează o barieră între factorii exogeni complexi și endogeni. Elementele vitale sunt absorbite, iar cele dăunătoare sunt evitate sau eliminate. Respectul este esențial aici, atât pentru originea produsului natural cât și pentru metabolismul uman pe care va fi utilizat produsul.

FORMULE BIO-ACTIVE

Produsele de îngrijire a pielii NANNIC, cu formulele lor cu celule identice, transportă ingredientele active cu ajutorul serurilor de NBE de cabinet, extrem de concentrate, adânc în piele, pentru întinerirea acesteia. Formulele avansate NANNIC conțin o concentrație maximă de componente active care acționează sinergetic pentru îmbunătățirea optimă a pielii.

VIZIUNEA NOASTRA

Mediul nostru socio-cultural precum și bunăstarea noastră emoțională fac fiecare dintre noi un individ unic cu cerințe energetice diferite, ceea ce înseamnă că este necesară o abordare holistică pentru un corp sănătos. Pielea, cel mai mare organ al nostru, înconjoară acest mecanism abil, pe care îl avem. Formează o barieră între factorii exogeni complexi și endogeni.
Elementele vitale sunt absorbite, iar cele dăunătoare sunt evitate sau eliminate. Respectul este esențial aici, atât pentru originea produsului natural, cât și pentru metabolismul uman pe care va fi utilizat produsul.

MISIUNEA NOASTRĂ

1. De a fi un pionier al tendințelor în noile aplicații dermato cosmetice, prin colaborarea continuă cu experți din diferite domenii și centre de cercetare din întreaga lume.
2. Tratamentul NBE determină rezultate vizibile prin maximizarea acestora datorită cunoașterii aprofundate a metabolismului uman și a modului de pătrundere a ingredientelor active din aceste seruri concentrate, complexe și multi-active, adânc in derm.
3. Sigur pentru organism: toate produsele noastre sunt testate dermatologic și sunt potrivite pentru cel mai sensibil tip de ten.
4. Creșterea durabilă prin construirea de relații pe termen lung cu părțile interesate, angajați, dezvoltatori, furnizori, importatori, specialiști în domeniul estetic și utilizatori.

SOLUTII PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE

Inovativitatea distinctivă NANNIC este de a aborda cauza problemei pielii.
Pentru a realiza acest lucru NANNIC a dezvoltat tehnologia „Ser Crema”, produse cu o concentrație ridicată de substanțe multi-active, care sunt livrate în membrana hidrolipidică a pielii. Ingredientele active din serurile NBE de cabinet împreună cu aparatele NBE funcționează sinergic, rezultatul fiind vizibil îmbunătățit după doar un tratament.